top of page
verdures%252520vapor_edited_edited_edite

BionBo Club és una experiència 360º única a Girona.
El Club obre les seves portes l’any 2024 amb la transversalitat, gastronomia , formació i cultura com a eix central de la seva proposta.
El què pasa en allà és creació i/o inquietud del xef Xavier Aguado, qui reb la inspiració de la cuina local i la fusió d’influències de tot el món. Tot plegat acompanyat d’un producte fresc i de primera qualitat que brinda als socis/es una experiència única, personalitzada i inoblidable.

WhatsApp Image 2021-02-21 at 16.48.30.jp

El Xef

Xavier Aguado

És el xef fundador de l'antic BionBo Cafè Gastrobar i de l'actual BionBo Club.

A més és co-autor del llibre Alimentación Prebiótica” que ja va per la 9ª edició, i és professor del Culinary Institute of Barcelona.

Després de formar-se a Edimburg com a cuiner i de vàries aventures gastronòmiques per tot el món, en Xavier decideix iniciar el seu projecte personal a Girona obrint BionBo. Un restaurant que en poc més d’un any es converteix en un referent de la restauració a la província.

 

La seva cuina és fresca, dinàmica i informal, amb un esperit d’arrels catalanes que fusiona amb elements de tot el món. La seva filosofia entén que el menjar és salut, i per això intenta potenciar aquells aliments que tinguin un valor afegit a la nostra dieta d’una manera creativa i divertida.

L’amor per el menjar forma part de l’ADN del xef Aguado que ja de petit gaudia cuinant per a la seva família en reunions familiars. Aquesta passió combinada amb els seus anys de formació internacional, on va poder experimentar amb sabors i textures d’altres cultures, fa que sigui un dels xefs amb major projecció del panorama local.

  • Facebook
  • Instagram
sushi_edited_edited_edited.jpg

“I can see why this little gastrobar is so popular. We couldn’t get in for an evening meal in our 2 day trip to Girona to celebrate my partner’s birthday so we booked in for lunch. Amazing food at an amazing price. Unusual flavour combinations, beautiful presentation and friendly service. Highly recommended..” 

—  James B,Tripadvisor

TROBA´ NS

Carrer del Carme, 57, 17004 Girona

722 38 59 60 / 972 29 93 09

CONTACTA

972.299.309

WhatsApp 722.385.960

HORARIS

De Dimecres a Dissabte 13h - 15:30h

                                      20:00h - 22:00h

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page