Bionbo als mitjans

Bionbo i el seu xef Xavier Aguado han aparegut diversos cops als mitjans. Heus aquí un recull dels impactes en premsa i ràdio:

L'alimentació prebiòtica

Sentiu l'entrevista al nostre xef Xavier aguado i al Dr. Xavi Cañellas, coautors del llibre "Alimentaciuón prebiótica", al programa "L'ofici de viure" de Catalunya Ràdio, fent click en aquest enllaç.

«Ens hem habituat als productes del súper, oblidant els de l'hort»

Entrevista al nostre xef apareguda a Diari de Girona el passat 23 de novembre. Podeu llegir l'entrevista sencera en aquest enllaç.

Microbiota, alimentació i gestió de l’estrès: tres pilars bàsics per a una vida sana

Fem Ràdio Girona - 12/11/2016

Per parlar de la cuina de benestar i salut, en Xavier Aguado va preparar una nova proposta gastronòmica de temporada, afinant al màxim l’equilibri entre la bona gastronomía i els productes saludables. Podeu sentir l'àudio del programa a continuació, o en aquest enllaç.

Guia Motors i Fogons 2016-2017

Els periodistes Miquel Fañanàs i Albert Alsina han inclòs el nostre restaurant a dins de les propostes culinàries per a amants del motor de les comarques gironines de la segona edició de la guia "Motors i fogons". Podeu descarregar-vos la guia completa fent click en aquest enllaç.

Parada i fonda

Fem Ràdio Girona - 28/05/2016

El nostre xef Xavier Aguado és un dels entrevistats al programa Parada i Fonda de Fem Girona, que repassa l'oferta gastronòmica de Girona. Podeu escoltar el programa sencer a continuació o bé fent click en aquest enllaç.